Olga Sollet

Mijn naam is Olga Sollet. Ik ben al jarenlang als adviseur werkzaam in de zorg en de publieke sector. Eerst als senior adviseur bij onderzoeks- en adviesbureau PCkwadraat en nu in mijn eigen adviesbureau WIEP! Advies.

Voor ik startte als adviseur heb ik meer dan 20 jaar in de zorg gewerkt. Als hulpverlener, als beleidsmedewerker, als leidinggevende in de GGZ en tenslotte in een directiefunctie in de ouderenzorg. De kennis en ervaring opgedaan in mijn carrière in de zorg komen mij dagelijks van pas in mijn huidige functie als adviseur. Mijn achtergrond maakt dat ik bruggen kan slaan tussen de toch vaak nog zo verschillende domeinen zorg en overheid.

Integriteit, deskundigheid, onafhankelijkheid, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en – last but not least – een tikkeltje eigengereidheid kenmerken mijn werkwijze als adviseur.

Mijn belangrijkste ambitie in mijn werk is om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van zorg en samenleving. Het belang van de meest kwetsbaren in onze maatschappij is hierbij voor mij altijd uitgangspunt.
Olga

Pleased to meet you / Hope you guess my name / But what's puzzling you Is the nature of my game (Sympathy for the devil; M.Jagger & K.Richards)